Skandi Trend

2017. május 23., kedd

Terítéken a romantika!

Igen, a cím most a szó szoros értelmében értendő! Hogyan terítsük meg az asztalt romantikusan? Az első, kézenfekvő válasz erre az, hogy tegyünk virágot az asztalra. Ez persze a legegyszerűbb módja a kivitelezésnek! A romantikus teríték megalkotása ennél azért összetettebb folyamat! A virágokon túl törekednünk kell a harmónia, az elegancia és a kiegyensúlyozottság megteremtésére is! Gondoljunk bele,hogy a túl sok virág, a túl élénk és túl sok szín alkalmazása akár giccsbe is fordíthatja alkotásunkat! A jelszó tehát a harmónia és a  kiegyensúlyozottság megteremtése. A porcelán, a kerámia és az üvegtermékek ügyes variálása, egy-egy szín vagy minta megválasztása lehet a siker kulcsa.





Próbáljuk ki a GreenGate termékeket! Tökéletes összképet érhetünk el egy-egy kollekció kiválasztásával! Itt a színek, a formák eleve összhangban vannak egymással! Nekünk csak a kedvenc színünket vagy mintánkat kell kiválasztani - a többiről maga a GreenGate gondoskodik. Persze variálhatjuk is a más anyagból készült darabokat. Az Alice natúr kerámiák például tökéletesen kombinálhatóak a porcelán termékekkel. Az egyszínű - piros, kék, szürke, pasztell rózsaszín, pasztell zöld, pasztell kék és pasztell sárga - kerámiák szinte mindenhez illenek! A natúr és a mintás termékek együttes használata egyfajta rendezettséget, harmóniát biztosít asztalunkon. A szépen, ízlésesen megterített asztal egyben szemet gyönyörködtető látvány is.....






A GreenGate kollekcióinak különlegessége, hogy a minták és a színek a porcelán termékek mellett a textiliákon, a fém és műanyag termékeken is feltűnik. Amennyiben beleszeretünk egy mintába vagy színbe - becsempézhetjük ezt a nappalinkba, a hálószobánkba vagy akár a gyerekszobába is!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése