Skandi Trend

2016. április 1., péntek

Főzzünk-süssünk egyszerűn és kreatívan!



Persze könnyű ezt mondani – véli ezt a háziasszonyok többsége. Pedig igazán nem panaszkodhatunk, hiszen ma már bármilyen csodára képesek lehetünk az internetes elérhetőségek révén. Míg  egy-két évtizeddel ezelőtt is csak a meglévő szakácskönyveinkre és a nagyi összegyűjtött receptjeire támaszkodhattunk , manapság a gasztrobloggerek világában már az okozza a nagyobb kihívást, hogy megtaláljuk a saját ízlésünknek, ügyességünknek és kívánságainknak megfelelő receptoldalt. Az étel elkészítése már könnyebb feladat lesz.


http://cookingwithfantasy.com
 Csokis-gyümölcsös mártogatós

A gasztrobloggerek jelentős része hobbi szinten gyűjtögeti és teszi közzé receptjeit. Ők valójában nem profi szakácsok. Ami ugye a háziasszonyok többségét meg is nyugtatja. Ételeik többnyire egyszerűek, kreatívak és ízletesek. 


http://cookingwithfantasy.com/amerikai-fank/
Amerikai fánk


Ha három szóban kellene megfogalmazni a „jó gasztroblogger” fogalmát, akkor ezek a következők lennének: „Egyszerű, ízletes és mutatós ételek készítője”.

http://cookingwithfantasy.com
Csokis Mascarpone torta


Szerencsére mindhárom feltételnek megfelel egyik kedvenc gasztrobloggerünk Szandra, a http://cookingwithfantasy.com oldal  megálmodója és háziasszonya. 


http://cookingwithfantasy.com
Szandra a "háziasszonyunk"


A profin elkészített, csodaszép oldal ínycsiklandó ételek fotóival csábít minket az első kísértésbe. Ami első pillantásra is rögtön látszik, hogy háziasszonyunk  próbálja figyelembe venni az egészséges étkezés szempontjait . Cukormentes ételek mellett sok zöldséggel és gyümölccsel elkészíthető ételvariációt is ajánl. Szandra a saját maga által kitalált ill. népszerű ételek továbbfejlesztett változatának  titkába avatja be rajongóit. Az oldalon gyönyörű képek ill. videók bizonyítják Szandra konyhai sikereit. 

http://cookingwithfantasy.com
Reggeli turmix


Minden háziasszonynak van kedvenc étele ill. kedvenc alapanyaga. Szandrának az eper a kedvence. Rendkívül kreatívan és sokoldalúan tudja felhasználni ezt az idénygyümölcsöt. Az egyik ilyen epres csoda elkészítésére minket is meghívott. Így tapasztalatból mondhatjuk, hogy rendkívül egyszerű, gyors és egészséges – hiszen cukor- és keményítőmentes finomságot készítettünk háziasszonyunk segítségével. Az epres pohárkrém, amit együtt készítettünk remek délutáni desszert, de prímán megállja a helyét egy gyerekzsúron is. A lurkók garantáltan imádni fogják! És ami nem utolsó a gyerekek egy kis segítséggel maguk is elkészíthetik. Ugye nem kell tovább győzködnöm….?

http://cookingwithfantasy.com
Epres pohárkrém



A lényeg tehát a fantázia, annak szabadon szárnyalása – mint ahogy azt Szandra bolgjának címében is ígéri.

Cooking with fantasy – Főzzünk fantáziával!

Gyertek tartsatok velünk! Főzzünk mi is egyszerűen és kreatívan! 
Használjuk a fantáziánkat! 

Szandra Green Gate porcelánokat és textileket használ a Skandi Trend felajánlásával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése