Skandi Trend

2016. március 16., szerda

Konyhakiállítás 2016

Izgalmas heteken van túl a Skandi Trend kis csapata. Február végén megérkezett Dániából a kamion, rajta a Green Gate új tavasz-nyári kollekciójával. A dobozokból való kipakolás és leltározás, majd üzletbe való bepakolása több napig tartott. És még nyakunkon volt a Konyhakiállítás is, hiszen idén a Skandi Trend is részt vett a Papp László Budapest Sportarénában rendezett nagyszabású Konyhakiállításon! 


www.skanditrend.hu

Őszintén bevalljuk, hogy piszkosul elfáradtunk. Utólag összegezve a dolgokat mégsem bántunk meg semmit. Az új kollekció csodálatos, szemet gyönyörködtető és gyógyír megfáradt szemünknek és lelkünknek.  

A Konyhakiállításon való részvétel pedig fantasztikus élmény volt. 

Rengetegen voltak kint és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a látogatóktól! Nagyon sok új ember csodálkozott rá a Green Gate egyedi kollekcióira! 

Voltak, akik egyenesen beleszerettek a termékekbe és még ott kint megvették az áhított darabokat! 

Legnépszerűbbek a Skandi Trend kis csapatának egyenruhái - a Green Gate textil kötények voltak. Az Abelone Dark Grey kötényeket a szó szerint "magunkról levéve" adtunk el még kint a kiállításon. 

www.skanditrend.hu


Természetesen porcelán termékek is szépen fogytak. 

Több pitesütő és számos bögre is új gazdát talált. Ez utóbbiakból az abszolút kedvencek az ezüstben csillogó Silver kollekció darabjai voltak. 

Természetesen  a húsvéti dekorációk is nagyon népszerűek voltak! A dekorációs és gyertyatojások már a második napa mind elfogytak!







www.skanditrend.hu


www.skanditrend.hu


www.skanditrend.hu
www.skanditrend.hu



www.skanditrend.hu



www.skanditrend.hu






www.skanditrend.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése